A Minol-ZENNER-Csoport

Világszerte jó kapcsolatokkal rendelkezünk több, mint 90 országban

A Minol - ZENNER Group a világ egyik vezető szolgáltató és készülékgyártó vállalkozása a fogyasztás - alapú energiaköltség számlázás területén. A csoport két nagymúltú vállalatból áll: Minol Messtechnik GmbH & Co. KG , Leinfelden- Echterdingen, ahol a hangsúly az energiagazdálkodáson van, és ZENNER International GmbH & Co. KG Saarbrücken, amely a mérőeszközök fejlesztésében és gyártásában specialista.

Ezek a vállalatok egy családi kézben lévő konzorciumot alkotnak, amelynek együttes tevékenységét a professzionális mérőeszközök előállítása és az energiaköltségek elosztására irányuló szolgáltatás teszi ki, amely garantálja a költségek korrekt megosztását. A Minol - ZENNER konzorcium olyan egységet képez, amely egy kézből kínál hardvert, valamint szolgáltatást és tanácsadást. Ez a kombináció csak ritkán található meg az ellátó szektorban. Munkája végzéséhez a konzorcium mintegy 3200 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

A Minol Messtechnik W.Lehmann GmbH & Co. KG, amelynek székhelye Leinfelden- Echterdingen, egy vezető nemzetközi elszámolást végző vállalkozás. 20 leányvállalattal és több mint 900 szolgáltató központtal dolgozik Németország-szerte, amely kiterjedt szervizhálózattal és teljes körű szolgáltatással garantálja a tökéletes ellátást. Csak Németországban több mint 9 millió mérési pont, és mintegy 1,4 millió háztartás számára végzi kiolvasó és karbantartási munkáját minden évben. A cég ezután elkészíti az energia-számlázást a fűtésköltség megosztási előírásoknak megfelelően.

A szükséges mérőműszerek és mérőberendezések a Minol-ZENNER csoport saját gyáraiban kerülnek legyártásra. A több mint 40 országban működő leányvállalatok és disztribútorok közreműködésével több mint 90 országban vannak vevői a család által menedzselt vállalkozásnak.

Logos Minol and ZENNER - All that counts.