files/content/ZENNER COM ENGLISCH/web-motiv_st-petersburg.jpg
Szentpétervár, Oroszország, Népesség: 4,9 millió, egy főre jutó napi vízfogyasztás: 270 L  
ZENNER CENTER székhelye

ZENNER - Irányelvek

A ZENNER képviselőiként nemzetközi szinten kiemelkedő beszállítók vagyunk rendszer-technológiákban, a fogyasztás méréséhez és elszámolásához szükséges termékekben és szolgáltatásokban - különösen a víz- és hőszolgáltatás területén. Korszerű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítünk megvédeni a szűkös erőforrásokat, ezáltal aktívan hozzájárulunk az energia-megtakarításhoz és környezetvédelemhez is.

Mint egy nemzetközileg aktív társaság a méréstechnológiai iparban, tevékenységünket egyértelmű iránymutatásnak megfelelően folytatjuk. Számunkra a kereskedelmi siker elérése mellett elsődleges fontossággal bír a környezet védelme, az innováció és az erős ügyfélközpontúság.

Termékeink minőségével kielégítjük és túlteljesítjük ügyfeleink igényeit és a szabványok előírásait. A megbízhatóság és pontosság fontos jellemzői termékeinknek, melyek jó versenyhelyzetben vannak, köszönhetően a kiegészítő előnyöknek, melyeket ügyfeleink számára biztosítanak.

Üzleti tevékenységünk bázisa a szakértelmünk, amit az egész világon hozzáférhetővé teszünk ügyfélközpontúságunkkal, szolgáltatási és technikai támogatásunkkal. Specialistáink globális hálózata készen áll tanácsadásra és partnereink támogatására a termék kiválasztásban és beépítésben, valamint esetleges probléma megoldásban is.

Ügyfél-központúság a jövő szem előtt tartásával

Innováció, szakértelem és megoldó képesség a kulcs jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink igényeinek kielégítéséhez. Köszönhetően globális jelenlétünknek és vevő-központúságunknak, mindig szoros kapcsolatot tartunk fenn ügyfeleinkkel és partnereinkkel szerte a világon.

Naprakészségünk lehetővé teszi, hogy időben felismerjük a piaci fejleményeket, és időben kifejlesszünk olyan, a vevőink számára szükséges termékeket, amelyek a legnagyobb haszonnal és optimális funkcionalitással bírnak.

Magas szintű ügyfél-elégedettség jellemez minket több mint 100 éve.

Mi a ZENNER-nél vevőinket partnerként tartjuk számon, akik aktív szerepet játszanak az üzleti stratégiánkban és a termékfejlesztésben. Ilyen elven működünk együtt nagyok sok partnerünkkel már több mint 80 éve. Megbízhatóság, minőség és a bizalom az alapja a tartós ügyfélkapcsolatoknak és a hosszú távú együttműködésnek partnereinkkel világszerte.

multidata WR3

Szükséglet-alapú technológiák

Legtöbb ügyfelünk egy sajátos megoldást keres, azt a terméket, amely a legjobban megfelel a konkrét követelményeknek. Annak érdekében, hogy portfóliónkkal minél inkább ki tudjuk elégíteni egyéni ügyfeleink igényeit, mi mindig a műszaki és jogi követelmények figyelembe vételével fejlesztjük vízmérőinket és hőmennyiségmérőinket.

Fejlesztésünk során természetesen figyelembe vesszük ügyfeleink sajátos gazdasági és éghajlati körülményeit is, melyek között termékeink használatra kerülnek. Fejlesztésünk során legfontosabb feladatunk minden ügyfél egyedi igényeinek való megfelelés

hőmennyiségmérő zelsius a zöld

Környezettudatosság

A ZENNER-nél mi azt akarjuk, hogy üzleti tevékenységünk során a lehető legnagyobb mértékben járuljunk hozzá a környezet védelméhez. Függetlenül attól, hogy a termelésről, logisztikáról, vagy az irodai munkáról beszélünk, munkatársaink tisztában vannak környezetvédelemmel kapcsolatos felelősségükkel.

Minden ZENNER alkalmazott világszerte elkötelezett a környezet megóvásáért. A gyártó bázisunk Muldában már környezetbarát módon működik, ISO 14001 szerint tanúsított.

A környezetvédelmi irányelvek többek között előírják a következőket:

files/content/icons/quad.gifErőforrások és veszélyes anyagok biztonságos és gazdaságos kezelése
files/content/icons/quad.gifMinimális papírfogyasztás, karton csomagolás és irodai anyagok területén egyaránt
files/content/icons/quad.gifA termékek fejlesztése során egyik fontos szempont, hogy a termékek a lehető legmagasabb arányban legyenek újrahasznosítható anyagokból
files/content/icons/quad.gifAlacsony energia- és nyersanyag felhasználás a vállalat minden területén

A minőség iránti elkötelezettség

Vállalati kultúránk egyik fontos eleme a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása. Emiatt elköteleztük magunkat, hogy a szigorú minőségi politikát folytatunk.

A magas minőségi színvonalat biztosítja a ZENNER International Group ISO tanúsítványa, összhangban a DIN EN ISO 9001 szabvánnyal.